Sæt Fokus I Dit Liv

Udforsk. Skab. Lev I Nuet

Hvem er Kitchen-group

Kitchen Group ApS er et nyt selskab i Danmark som blev stiftet den 1.3.2016 og har til huse i Vejle på Transitvej 16.

Vi sælger Italienske designet køkkener, living rooms, bad og bryggers fra fabrikken Scavolini i Italien. Scavolini er er en gammel, men morderne virksomhed, som er kendt for sine produkter i hele verden. Scavolini har, med over 900 butikker, i mange år været de førende på det Italiske marked og derudover har de over 300 butikker i hele verden, som markedsføres under navnet Scavolini Stores.

Scavolini har blandt andet lige langeret ny køkken og bad serie, der er designet i samarbejde med Diesel, som er kendt for modetøj og serien kaldes Diesel. Endvidere kommer der en serie, som er designet i samarbejde med bilfabrikken Maserati.

Kitchen Group er meget stolte over at blive valgt til at præsentere Scavolini i Danmark, Norge og Sverige.

Kitchen Group ApS åbner over 15 butikker fordelt over hele Danmark inden udgangen af 2017. Den første butik åbner i starten af 2017 og kommer til at ligge i Vejle på Løversysselvej 1A.

Kitchen Group Business ApS får i løbet af august måned udstilling for entreprenører, byggefirmaer, håndværkere og totalentreprenører i Vejle på Transitvej 16. Kitchen Group Business sælger også udstyr til storkøkkener, rustfrie borde og klinker til gulv og vægge.

Kitchen Group har i dag 6 ansatte som alle har erfaring med branchen og tegningerne bliver lavet i 3D med farver, så der ikke hersker tvivl om produkters udseende og farver inden et køb.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked