Find køkkenet, der passer dig bedst

Klassisk eller moderne stil? Vælg materialer og farver. Vælg det køkken der er i harmoni med dig og dit hjem.

Scavolinis køkkenserie findes i tre linjer, alle i samme høje kvalitet og store tilbehørs program. Forskellen ligger i udvalget af moduler. Under hver linje findes flere serier med en bred variation i stil og udformning.

Scavolini

Scavolini linjen tilbyder en bred vifte af smagfulde stilarter. Takket være de mange modeller og produkter, giver linjen mulighed for, at opfylde de fleste ønsker om et unikt design når det nye køkken skal vælges.

Scavolini Basic

Fremragende kvalitet og enkel modularitet er egenskaber der definerer Scavolini Basic linjen, i det allerede omfattende produktsortiment.

Scavolini Easy

En linje af køkkener designet og produceret af Scavolini, med produkt sortiment der er fintunet i og nytænkt i form af forenkling af materialer, tekniske løsninger og pris uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Ændring af dit køkken – træf valgene i den rigtige rækkefølge

Alt i køkkenet er af fundamental betydning, fordi det er det rum, hvor de fleste daglige aktiviteter foregår: forberedelse af måltiderne, spise og socialt samvær.

Beslutningen om at ændre dit køkken markerer starten på en intens periode, fuld af entusiasme og komplekse valg.

Hvordan du med held kombinerer stil med funktionalitet? Hvilke er de vigtigste valg? Hvilke faktorer har en betydelig indflydelse på de valgte elementer?

Vi forsøger her, at fortælle dig, hvordan du navigere dig vej gennem alle disse beslutninger ved hjælp af en oversigt over de valg der skal træffes, i prioriteret rækkefølge.

1. Udseendet

Den første faktor der skal overvejes er knyttet til udseende.

Faktisk er den vigtigste beslutning, hvilken stil og farve det nye køkkenet skal have, fordi disse aspekter fundamentalt vil påvirke din opfattelse af rummet, og derfor din hverdag.

Tæt knyttet til det første punkt er beslutningen omkring stilen af specifikke elementer. For at være mere præcis indebærer det valg af farve, greb, eller skal køkkenet være grebsløst, skal bordpladen være vedligeholdelses fri eller kan du afse tid til at give en træbordplade olie i ny og næ.

2. Der er et køkken til enhver plads

Du skal huske, at køkkenet er også et spørgsmål om tal.

Derfor er du nødt til, at tage hensyn til de tilgængelige skabe, gøre plads til de hårde hvidevarer der ønskes og til øvrige møbler.

For eksempel, hvis du har et stort rum, kan du vælge en model med en ø, men selv hvis du kun har begrænset plads til at dit lille, men perfekt formede køkken, en der en bred vifte af muligheder er rådighed.

3. Materialer, der passer til alle krav

Blandt de elementer, der påvirker soliditeten af et køkken samt dens visuelle appel er de anvendte materialer. Konstruktioner, belægninger, låger og toppe: hver detalje har sit eget materiale og egner sig til forskellige krav. Materialer kan undertiden gøre hele forskellen, for eksempel hvis du ønsker et køkken, som er let at rengøre.

4. Omhyggeligt udvalgte “hjælpere”

Husholdningsapparater blev skabt for at skabe fremskridt, funktionalitet og komfort i køkkenet. Det er også nyttigt at vide, hvor mange – og hvilke muligheder der er tilgængelige for dig, når du vælger en model af ovne, kogeplader, opvaskemaskiner og køleskabe.

Kontakt os